1. Home
  2. Asus
  3. Acer
  4. Dell
  5. Fujitsu
  6. Lenovo
  7. HP
  8. SONY
  9. Toshiba
  10. Samsung

Laptop Accu Accu voor HP Accu voor HP G61

Deze hoge kwaliteit vervangende accu wordt geleverd met 2 jaar volledige ViaDennis garantie!Deze standaard 6 cell accu heeft exact hetzelfde formaat als uw originele HP G61 accu. Voor 100% compatibel en bruikbaar als vervanging van uw originele accu HP G61 met 5200mAh of andere afwijkende capaciteit.

Accu voor HP G61

Prijs : € 42.49

Accu HP G61

certification


Accu voor HP G61

Prijs : € 48.89

Accu HP G61

certification


Accu voor HP G61

Prijs : € 54.29

Accu HP G61

certification


HP G61 AC Adapter

Prijs : € 26.39

Adapter HP G61

certification


Gedetailleerde beschrijving voor laptop Accu HP G61 :

Deze accu HP G61 is geschikt voor diverse laptops en notebooks. Deze accu voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen. Deze accu heeft een voltage van 10.8 - 11.1. Indien u een vervangende accu zoekt, mag dit voltage tot 1,5V afwijken van het voltage van uw huidige accu. Het capaciteit van deze accu G61 is 5200m milliampère-uur. Ampère-uur van een accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat de accu langer mee kan.

Wij garanderen :

- Accu HP G61 met 100% gloednieuwe.
- CE gecertificeerd, deze accu voldoet dus aan alle wettelijke Europese eisen .
- 2 jaar garantie, 45 dagen niet goed geld terug garantie.
- Volledig identiek aan de originele batterij ,
- Gegarandeerd minstens identieke capaciteit aan de originele batterij.
- Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen.
- Uw bestelling zal worden geleverd aan het afleveradres binnen 7-15 werkdagen vanaf het vaargebied.
- Snelle levering ,goede service,Gratis verzending .
- Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

En past in de volgende laptops:

Deze accu is 100% compatible met de volgende partnummers:

HP G61 Laptop Accu Gebruik en Onderhoud :


1. Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. Door de moderne chipsets die aan boord van de accu G61 zitten, schakelt de accu de laptop vanzelf uit als deze bijna leeg is. De lithium-ion accu hoeft dus geen 'geheugen' op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu's wel het geval was. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de accu leeg is, maar deze gewoon op kunt laden wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door verslijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 40% opladen en niet voor 100%.
2. U kunt deze Accu HP G61 gerust in de laptop laten zitten. Het is niet nodig de accu uit de laptop te halen om deze te sparen. Als de accu na het laden vol is, wordt het laadmechanisme automatisch uitgeschakeld. Let er wel op dat u geen universele adapter gebruikt. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s. Tevens fungeert de eerste cel van de accu als aarde van uw laptop. Indien u de accu verwijdert, bestaat bij sluiting de mogelijkheid dat uw laptop beschadigt. Wij advsieren daarom te allen tijde de accu in uw laptop te laten zitten.
3. Déchargez et rechargez complètement votre pack batterij HP G61 tous les quelques mois.
4. De twee belangrijkste factoren die de prestaties van de HP accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:
5. Slijtage - Elke accu slijt in de loop der tijd. De levensduur van een accu verschilt per type, maar een gemiddelde accu gaat 2 tot 3 jaar mee. HP G61 Accu’s slijten ook bij weinig gebruik; in het vorige hoofdstuk staat beschreven hoe u uw accu zo lang mogelijk mee kan laten gaan.
6. Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan zeer schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop daarom zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen.

Accu voor Laptop

Aanbevolen Producten

paymentpayment

Copyright © 2009-2018 www.koopaccu.com . Inc. All rights reserved .

Over ons| Algemene voorwaarden| contact met ons op|